Mosaikhjørnet Aalborg

Haandvaerkervej 24E, 9000 Aalborg

Fliseuniverset Aarhus

Agerøvej 25, 8381 Tilst

Fliseuniverset Odense

Hvidkærvej 5, 5250 Odense SV

Flisekompagniet

Børstenbindervej 2, 5230 Odense M

Slagelse Flicecenter

Bornholmsvej 8, 4200 Slagelse

Næstved Flisecenter

Marinebuen 3, 4700 Næstved

Flisebutikken

Bødkervej 11, 4300 Holbæk

Bad & Fliser Amager

Prags Blvd. 63, 2300 København S

Mosaikhjørnet Glostrup

Kirkebjerg Parkvej 1, 2600 Glostrup

Bad & Fliser Glostrup

Ejby Industrivej 42, 2600 Glostrup

Mosaikhjørnet Brønshøj

Islevhusvej 28, 2700 Brønshøj

Byens Fliser & Sanitet

Bernstorffsvej 69, 2900 Hellerup

Fliseuniverset København

Grusbakken 6-8, 2820 Gentofte

Farum Beton & Natursten

Bygmarken 24, 3520 Farum

Helsingør Flisecenter

Fabriksvej 23, 3000 Helsingør

Huset Holst Bolig og Design

Chr. X’s vej 16, 9990 Skagen

Modena Flisgiganten Reistad

Mandal Allé 17, 5500 Middelfart

Flise Bent

Herlev Hovedgade 203, 2730 Herlev

Garant Skive

Frederikshavnsvej 83, 9800 Hjørring

Garant Holstebro

P.O. Pedersens Vej, 8200 Aarhus N

STARK Aalborg

Håndværkervej 5, 9000 Aalborg

STARK Brønderslev

STARK Brande

Askelundsvej 3, 3600 Frederikssund

STARK Esbjerg

Tangmosevej 104, 4600 Køge

STARK Roskilde

Industrivej 33, 4000 Roskilde

XL-Byg Skive

Engvej 5, 7800 Skive

XL-Byg Randers

Nyborgvej 3, 8940 Randers SV

Stark

STARK har i dag 73 byggemarkeder i Danmark og Grøndland. STARK er byggeriets foretrukne leverandør og leverer byggematerialer og værktøj til håndværkere og private. Det er afgørende for STARK at både de produkter og den rådgivning kunderne får i forretningerne er af højeste kvalitet.

Klinke Kompagniet

Klinkekompagniet kan levere alle former for klinker, fliser, mosaikker og natursten til alle hjemmets rum. Vi kan tilbyde et ubegrænset antal forskellige produkter, da vi ikke er låst fast på bestemte leverandører.

byens fliser & sanitet

Info kommer snart. 

her forhandles vores produkter

Alice butik

Alice Butik har erfaring indenfor branchen siden 1982. Vi har faguddannet personale, herunder murer som altid er parate til at vejlede og hjælpe i den, til tider svære proces at vælge fliser – hvorfor tage chancen i et byggemarked, når man kan få professionel hjælp til oftest samme pris?

Bad & fliser

Bad og Fliser handler med over 10.000 forskellige typer fliser,klinker og mosaikker fra nogle af de største leverandører indenfor branchen. Vi kan levere Granit – Marmor – Skifer og andre natursten i fliser såvel som bordplader. Vi handler hovedsageligt fliser fra førende Italienske producenter og natursten fra hele verden.

flisekompagniet

Hos Flisekompagniet får du altid kompetent og professionel rådgivning. Vores stab består af specialister, der er med mange år i branchen kan vejlede dig helt ned til den mindste detalje. Flotte skræddersyede løsninger er en selvfølge, hvad enten det er til erhverv eller privat: indendørs; badeværelse, toilet, køkken, opholdsrum, gangarealer eller udendørs.

mosaikhjørnet

Mosaikhjørnet er din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Vi har mere end 50 års erfaring inden for flisebranchen, og vi tilbyder kvalitetsløsninger til både privat og erhverv.

farum beton & natursten

Hos os går høj kvalitet og uovertruffen kundeservice hånd i hånd – og sådan har det været siden den spæde begyndelse for nu 50 år siden.

fliseuniverset

Fliseuniverset har fliseudstillinger i Odense, Århus og København.
Vi ønsker at være meget serviceorienterede i forholdet til vore kunder, hvilket vi håber du kan mærke på den venlige og opmærksomme atmosfære vi tilstræber, der altid er i udstillingen.

næstved flisecenter

Næstved Flisecenter er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring.
Vi henter både de keramiske fliser, klinker og natursten hjem fra førende leverandører i bl.a. Italien, Tyskland og Spanien, og vi har altid mere end 80.000 kvm på lager.

flise bent

Info kommer snart. 

XL-BYG

Med 118 forretninger, der har en samlet omsætning på ca. 8,5 mia. kr. er XL-BYG® én af Danmarks største og mest markante byggevarekæder.

hofa fliser

Vi tilbyder dig en 400 m2 stor og flot fliseudstilling, med masser af inspiration og flotte opsætninger. Vi er meget dedikerede i vores tilgang til indretning, sammensætning og funktionelle løsninger. Lad dig inspirere hos os og vi hjælper dig med glæde hele vejen.

flisemagasinet

Info kommer snart.

centrum fliser

Centrum Fliser leverer alle typer fliser og klinker, keramiske fliser, granit, marmor, travertin og skifer fliser. Alle fra de bedste italienske og spanske fliseproducenter. Vi er ligeledes leveringsdygtige i køkkenbordplader og vinduesplader i granit, marmor og travertin, samt skifer sålbænke til billige priser.

slagelse flisecenter

Slagelse Flisecenter A/S sælger fliser og klinker til gulv og vægge. Vi sælger til både erhvervskunder og private kunder. Handler du hos os, handler du hos fagmanden og specialisten. Hos os køber du ikke bare en flise eller en klinke. Vi er leveringsdygtige i alt, der hører med for at opnå en totalløsning med et godt resultat.

helsingør flisecenter

Info kommer snart.

huset holst bolig og design

Forretningen drives stadig af Holst Familien og brødrene Henrik og Lars Holst er 5 generation ved roret sammen med et solidt team af medarbejdere og nye kapitler venter i Huset Holst’s historie.

flisebutikken

Flisebutikken blev grundlagt i 1999 af Jørgen og Kirsten Fischlein, med den vision, at kunne levere højkvalitetsfliser og klinker, der kan tilfredstille de øgede krav til kvalitet og stil, som boligindretningen i dag præges af. Flisebutikken har valgt at koncentrere sig om nogle få af europas absolut førende fabrikker.

slællands flisecenter

Hos Sjællands Flisecenter har vi mere end 40 års viden med levering af fliser, klinker og natursten. Vi har leveret til alle typer at byggeri stort som småt, internationale hoteller, firmadomeciler, andelsboliger, lejeboliger, institutioner, parcelhuse, m.m. Besøg derfor vores salgsudstilling i Haslev, ingen opgave er for stor eller for lille.

[

[